10 %
Ваш комфортний вікенд: Краків-Прага-Відень-Будапешт

Прага – місто, яке обрало мене (Новорічний)

Дата виїзду (вильоту) 30.12 на 4 дні
Країна Польща, Чехія, Німеччина
Місто виїзду (вильоту) Львів
Харчування Сніданки в готелях
Номер Standart
Розміщення 1 особа
Кількість днів 4

178  161 

Тур на 4 дні з 1 нічним переїздом. У турі відвідаємо: Польщу (Краків), Чехію (Прагу) та Німеччину (Дрезден).

У Кракові ми побачимо  ринкову площу, яку оточують чудові кам’яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Прогуляємося по історичних районах Праги та її чудовим пам’яткам архітектури. Будемо мати змогу відвідати знамениті пивні та послухати історії про них. А також завітаємо у скарбницю саксонського бароко – місто Дрезден, яке заворожує блискучим і захопливим поєднанням традицій і сучасності.

Категорія:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Опис туру

Дати виїздів: Ціна:

30.12

161 

Просимо перевіряти актуальність ціни на момент бронювання у менеджерів

У вартість туру ВКЛЮЧЕНО:

  • Проїзд автобусом єврокласу
  • Супровід керівником групи
  • Проживання по маршруту: готель 3*
  • Харчування – сніданки
  • Оглядові екскурсії по Дрездену та Празі
  • Страхування 

У вартість туру НЕ ВХОДИТЬ:

  • Проїзд в громадському транспорті
  • Факультативні екскурсії
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Особисті витрати (обіди, вечері, та інше)
  • City tax – 2€ з особи/доба
  • Обов’язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій – 2€/день (оплачується в автобусі керівнику групи)  

програма туру

07:00 – збір групи на з/д вокзалі (платна стоянка з правої сторони від центрального входу у вокзал). 
07:30 – виїзд групи зі Львова.  
Перетин кордону.  При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Пропонуємо оглядову екскурсію по місту Краків (19€). Краків – колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Під час екскурсії Ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам’яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи, – Маріацький костел.
«Казімеж – єврейський квартал» (19€). Під час цієї екскурсії ми запросимо Вас в історичний, єврейський район Кракова, як кажуть краків’яни: «На Казімєж». Сьогодні це місце кипить життям, бувши культурним центром Кракова з кафетеріями, пабами, маленькими антикварними крамницями – всі вони надзвичайно майстерно прикрашені. 
Екскурсія в пивний ресторан Кракова з дегустацією (дор. – 31€, діти до 11,99 років – 16€ (без дегустації)). Маленькі броварні славляться чудовим пивом. Півгодинна екскурсія в одній з найстаріших пивоварень Кракова, дозволить нам доторкнутися до багатовікової культури хмільного напою світу і зібрати колекцію незабутніх смакових відчуттів. Ну, а якщо до цього смачного напою додати оригінальні польські закуски і страви (за доплату), то ось вам і свято. Закінчиться екскурсія дегустацією 4 сортів пива.
Екскурсія в Вавель (21€) – найкращий пам’ятник ренесансної культури, який був створений найвідомішими європейськими майстрами. Саме в цьому замку зібрана унікальна колекція гобеленів і найдорожча колекція східного мистецтва.
За наявності вільного часу пропонуємо трансфер в ТЦ “ІКЕА” (10€).

Переїзд в транзитний готель на території Польщі. 
Пізнє поселення в готель. Ніч в готелі.  

Сніданок. Звільнення номерів.  Переїзд до Дрездена. 
Екскурсію «Дрезден – столиця Саксонії» (у вартості туру).
 Прогулюючись по центру міста, з його колишньою резиденцією саксонських курфюрстів королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» – міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів і хорів зі світовим ім’ям.

У вільний час пропонуємо:
Одна з найкрасивіших екскурсій Саксонська Швейцарія (дор. – 28€, діти до 13.99 років – 19€), що дозволяє Вам познайомитися з таємничим прикордонним районом Богемії і Саксонії, який завдяки своїй унікальній природі, химерними скелями, водоспадами, річками, приголомшливими фортецями, оглядовими майданчиками і затишними селами не випадково отримав назву Саксонська Швейцарія.

Переїзд до Праги (УВАГА! Пересування по місту громадським транспортом!). 
У вільний час пропонуємо:
«Вечірня Прага» (20€). Ця екскурсія костюмована, цікава, неповторна. Непротоптані туристичні маршрути, єврейський квартал, стіни незрівнянних архітектурних ансамблів з їхніми легендами про буденність ката, про нерозділене кохання, про секрет будинку трьох сестер…

Поселення в готель. Ніч в готелі.

Сніданок. Звільнення номерів. 

Оглядова екскурсія «Вуличками Старого міста» (у вартості туру).
Ця екскурсія дозволить Вам в короткий час ознайомитись з історичними районами Праги та її чудовими пам’ятками архітектури. Ви пройдетесь лабіринтами Вулиць Старого міста, і побуваєте у найкрасивіших місцях міста: на Вацлавській та Староміській площах, на Карловому мості. Ви побачите відомий Орлой – празькі куранти, Тинський храм, будинок, де народився письменник Франц Кафка. На Карловому мості, торкаючись до скульптури Яна Непомуцького, Ви загадаєте бажання, котре, згідно з переказами, обов’язково здійсниться (~2 год.).

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Екскурсія Празьким Градом (20€). Празький Град  — найбільша фортеця Чехії, що простягається уздовж вершини пагорба на лівому березі Влтави.  Ви побачите Градчанську площу, Шварценберзький та Лобковіцький палаци, Штернбергський палац і чудовий архієпископський палац 16 століття, Терезіанський палац, Королівський сад. 
Прогулянка по Влтаві (дор. – 40€, діти до 13.99 років – 35€). Після прогулянок по історичній Празі ми дійдемо до берега Влтави, де Вас буде очікувати зручний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний  аперитив та шведський стіл з широким вибором холодних закусок та гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви поринете у двогодинну прогулянку Влтавою, любуючись неймовірною красою історичних пам’ятників та будівель на берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград та ін. 

Виїзд в напрямку українського кордону. Нічний переїзд. 

Перетин кордону. Ранкове прибуття до Львова. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Прага – місто, яке обрало мене (Новорічний)”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *